• Bitcoin heeft een wekelijkse bullish engulfing candlestick gemaakt.
  • Dagelijkse en wekelijkse indicatoren zijn bullish.
  • BTC is net begonnen aan golf vijf van een lange termijn bullish impuls.

De prijs van bitcoin (BTC) veerde vorige week indrukwekkend op en biedt sterke tekenen van een bullish voortzetting op lange termijn.

Verwacht wordt dat BTC de opwaartse beweging zal voortzetten en de bullish trend zal hervatten.

Wekelijkse BTC beweging

BTC veerde vorige week indrukwekkend op en creëerde daarbij een bullish engulfing candlestick. Dit suggereert dat de kopers terug de controle hebben na de verkoop die de prijs kort onder $50.000 bracht twee weken geleden.

Technische indicatoren zijn ook bullish. De RSI heeft een verborgen opwaartse divergentie gegenereerd, een sterk teken van voortzetting van de trend. Bovendien is de Stochastics oscillator opveren, waardoor een mogelijke bearish cross ongeldig wordt.

De MACD verliest momentum maar neemt nog steeds toe. Daarom is het waarschijnlijk dat de lange termijn BTC trend nog steeds bullish is.

Hogere low leidt tot voortzetting

De daggrafiek is eveneens bullish. De prijs heeft al een hogere low gecreëerd en beweegt opwaarts.

Technische indicatoren in het dagelijkse tijdsframe zijn eveneens bullish.

De MACD stijgt en is bijna positief, de RSI is boven de 50 gekomen en de Stochastics oscillator beweegt omhoog en staat op het punt om een bullish cross te maken.

Daarom wordt verwacht dat BTC opwaarts zal blijven bewegen.

Golftelling

De golftelling geeft aan dat BTC zich nog steeds in een lange termijn bullish impuls (wit) bevindt die begon met de low van maart 2020.

Als dat zo is, liggen de twee meest waarschijnlijke doelen voor de top van de hele impuls op $81.300 en $102.300. Deze doelen werden gevonden door gebruik te maken van een Fib projectie op golven 1-3.

De telling suggereert dat de hele beweging sinds februari een zeer grote lopende vlakke correctie is geweest. Gewoonlijk worden lopende vlakke golven gevolgd door een sterke uitbraak.

Dit klopt zowel met de telling als met de lezingen van de dagelijkse indicatoren.

Conclusie

Het is waarschijnlijk dat BTC net begonnen is aan golf vijf van zijn langdurige bullish impuls. Dit wordt ondersteund door zowel de koersbeweging als de lezingen van technische indicatoren.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Von admin